Події
30 червня 2017
Звіряче вбивство подружжя з Києва: стали відомі мотиви
Вбивця подружжя заявив, що розправився з парою не через окультизм, а щоб заволодіти грошима, які вони збирали на власну квартиру.
news-image

Вбивця подружжя Віталія і Ольги Зубенків визнав свою провину. І заявив, що розправився з парою не через окультизм, а щоб заволодіти грошима, які вони збирали на власну квартиру.

Злочинець зі своєю спільницею заздалегідь все спланували. Ще до приїзду подружжя викопали яму, в якій потім сховали тіла своїх жертв. Про це повідомляють "Факти і коментарі", пише «Є!».

Про те, що Зубенки мають велику суму грошей, вбивця з напарницею дізналися під час візиту до них в Київ. Тоді чоловік та дружина самі розповіли про те, що збирають на житло.

Після вбивства подружжя, вбивця зі спільницею забрали їхні ключі від квартири і відразу ж поїхали в Київ за грішми. Більш того, вони викрали дорогі прикраси, які зараз правоохоронці знаходять в ломбардах. Збутом ювелірних виробів займалася саме напарниця "чаклуна".

З неофіційних джерел стало відомо, що вбивця забрав у своїх жертв $ 12 тис.

Увечері 21 червня на території покинутої ферми в селі Шаповалівка Борзнянського району на Чернігівщині знайшли тіла 27-річних Ольги та Віталія Зубенків. Чоловік помер від забоїв, жінку вдарили ножем. Були закопані на глибині 1 м. Їх шукали вісім днів. У вбивстві підозрюють 42-річного Ігоря ­Гордієнка. Він практикував магію. Його спільниця — 44-річна Ніна Попівка із Шаповалівки.

Читайте також:У Вінниці біля пляжу задушили людину

Читайте також:У Тернопільській області люди перекрили міжнародну трасу через моторошне вбивство 17-річної випускниці (фото)