Події
19 січня 2015
На Одещині розкрито вбивство на ґрунті ревнощів
За вбивство суперника підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.
news-image

За підозрою у скоєнні злочину затримали 45-річного жителя одного із населених пунктів Котовського району. Причиною злочину став алкоголь та ревнощі. За вбивство суперника підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення, інформує Є l Єдність.інфо із посиланням на прес-службу МВС.

Повідомив міліцію про трагічну подію сусід загиблого. Він розповів правоохоронцям, що пішов привітати товариша зі святом Василя, а натомість виявив його закривавлене тіло.

Первинний огляд місця події вказував на те, що господар будинку помер насильницькою смертю. Зі слів сусідів, постраждалому було 60 років, він ніде не працював, зловживав спиртними напоями, через що співмешканка пішла від нього до його товариша. Частими гостями в його оселі були такі ж самі любителі спиртного.

Розкриття злочину ускладнювалось тим, що будинки в селі розташовані один від одного на великих відстанях, було важко виявити свідків, які могли б розповісти про відвідувачів померлого. Але працівники міліції, завдяки допомозі місцевих мешканців, все ж таки встановили ймовірного підозрюваного. Ним виявився співпляшник та суперник вбитого. Спочатку він намагався заперечити свою провину, але зібрані експертами на місці пригоди докази, змусили чоловіка розповісти правду.

Як з’ясувалося, чоловіки були давно знайомі і підтримували дружні стосунки, допоки між ними не встала жінка. Колишня співмешканка загиблого припала до душі його товаришу. Чоловіки посварились, але ненадовго. Напередодні святкування Нового року за старим стилем розлучник вирішив помиритися з другом і, взявши пляшку горілки, пішов до нього у гості. Але під час чаркування знов виник конфлікт на ґрунті ревнощів. За словами затриманого, він отримав несподіваний удар ззаду по голові, а лише після цього почав завдавати удари у відповідь. Знаряддям вбивства став стілець: молодший за віком розлучник кілька разів вдарив ним приятеля спочатку по тулубу, а потім по обличчю. За висновком експерта смерть господаря будинку настала миттєво, внаслідок травматичного шоку.

Підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.