Події
30 червня 2017
ФСБ РФ підтвердила зникнення двох військовослужбовців в Україні
Наразі українські прикордонники спільно із зацікавленими структурами проводять фільтраційні заходи щодо затриманих, а також встановлюють їхні особи.
news-image

Прикордонна служба ФСБ РФ направила звернення української сторони, в якому просить надати інформацію про двох російських військовослужбовців, які загубилися в Україні. Про це розповів "Інтерфакс-Україна" речник Держприкордонслужби України Олег Слободян, передає «Є!» із посиланням на УП.

"Російські прикордонники направили нам звернення з проханням надати інформацію про своїх військовослужбовців. Формально, таким чином вони підтвердили, що це їх військовослужбовці загубилися в Україні", – сказав Слободян.

За його словами, на даний момент українські прикордонники спільно із зацікавленими структурами проводять фільтраційні заходи щодо затриманих, а також встановлюють їхні особи.

Після відповідних заходів буде прийнято рішення про їх передачу компетентним органам.

Як повідомлялося, в ніч на 30 червня прикордонники Херсонського загону спільно з військовослужбовцями ЗС України в Херсонській області затримали двох невідомих без документів, і згодом встановили, що затримані є військовослужбовцями  Прикордонної служби ФСБ РФ.

Читайте також: Двох співробітників ФСБ РФ, які «заблукали», затримано на адмінкордоні з Кримом