Білик заявила, що одеські радикали вимагали від неї грошей
Одеські активісти планували зірвати виступ Білик через її гастролі в окупованому Криму.
news-image

У свою чергу лідер радикалів, які намагалися зірвати концерт Ірини Білик в Одесі, заперечив слова співачки, яка спробувала виправдатися у програмі "Світське життя", передає «Є!» з посиланням на Depo.ua.

На зауваження Катерини Осадчої про те, що Ірина їздить до Москви, і саме через це її концерт ледь не зірвали, співачка сказала:

"Бандити захотіли зірвати мій концерт. Я не говорила про це в інтерв'ю: хлопці вимагали грошей, але не напряму, бо це можна записати та схопити. Вони сказали, якщо ми дамо гроші, то вони не будуть мене чіпати. Ми запитали скільки. Нам було передано через третіх осіб в Одесі: "Нехай вони самі назвуть цю суму". Але вже приїхала поліція. Люди немаленькі в цій країні хочуть покласти тому край. Приїхали, щоб захистити мій концерт. Бо моє ім'я і те, що я роблю в Україні, щось означає для людей", - заявила Білик.

Після виходу даного сюжету організатор протестів в Одесі Сергій Стерненко докладно прокоментував заяву Білик на своїй сторінці у соцмережі.

Головний його меседж - співачка бреше.

"...Якщо Білик володіє такою важливою інформацією про вимагання грошей, що є злочином, то чому не звернеться в поліцію та не озвучить імена та прізвища? Відповідь проста. Тому що їх не існує", - зокрема пише Стерненко.
"І вишенька на тортик. Протест був 08.06, а сьогодні 02.07. Чому цілий місяць Білик не озвучувала цієї інформації, а саме зараз — видала цей фейк?" - запитує одесит.

Нагадаємо, одеські активісти планували зірвати виступ Білик через її гастролі в окупованому Криму.

Радник начальника Головного управління Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк написав в Facebook, що концерт Ірини Білик скасований.

Фанати Білик вимагали провести концерт, не дивлячись на його скасування. А організатори роздавали людям, які стояли на вулиці, невеличкі шматки піци.

Пізніше між активістами і поліцією сталися бійки через виступ співачки Білик.

Кілька активістів були затримані та поміщені в автобус, в якому перебувають поліцейські.