Київ
3 липня 2017
«Київпастранс» на Фейсбуці буде інформувати пасажирів про зміни руху
У відомстві запровадили новий спосіб інформування пасажирів.
news-image

Для зручності пасажирів «Київпастранс» створив окрему сторінку в Facebook, де можна знайти інформацію про тимчасові зміни руху наземного громадського транспорту. Про це повідомила прес-служба відомства, передає «Є!»

"Щохвилини на столичних дорогах трапляються різноманітні випадки: затори, ДТП, ремонтні роботи, перекриття руху, пошкодження контактної мережі та інше. Часто це призводить до порушення роботи наземного транспорту: змін розкладу, блокування та коригування маршрутів.

Щоб удосконалити комунікацію з пасажирами та зробити проїзд якомога зручнішим, «Київпастранс» прагне більш якісно інформувати киян і гостей міста про тимчасові зміни руху наземного громадського транспорту. Відтепер таку інформацію можна знайти на сторінці «Зміни руху/КП «Київпастранс», - повідомили у відомстві.

Також для оперативного інформування пасажирів на офіційному сайті підприємства створено спеціальні розділи Пасажирам – Розклад руху та Пасажирам – Тимчасові зміни руху, де можна ознайомитися зі змінами руху наземного громадського транспорту.

Читайте також: Сім'я з Росії попросила політичного притулку в Україні - ДПС