Мітя Фомін заявив, що в Україні чекають вистав і пісень з російськими артистами
Нещодавно у Львові співак розповів про "російський Крим".
news-image

Російський співак Мітя Фомін заявив, що не боїться можливої ​​заборони в'їзду на територію України після гастролей в Криму. Про це артист розповів в понеділок, 3 липня, RT, передає «Є!»

«Якщо я чогось боюся в житті, я цього не роблю. Якщо ми будемо дивитися правді в очі, то Крим дійсно є російською територією. Це незаперечний факт, і ображатися на це було б дивно. Позиція української влади щодо протистояння російським артистам, рішення їх не впускати - дивні. Тому що їх там чекають люди - вони чекають вистав, пісень... Це дивно і неприродно», - пояснив Фомін.

Артист додав, що не зробив нічого поганого ні Україні, ні її громадянам.

«Я їздив туди з концертами ще з групою Hi-Fi, їздив також як сольний виконавець. Я об'їздив практично всі маленькі та великі міста. І мені буде дуже боляче і неприємно, якщо мене там будуть чекати, але через якесь необачне рішення раптом не пустять в країну», - заявив він.


Раніше в інтерв'ю українському телеканалу «1 + 1» під час музичного фестивалю Alfa Jazz Fest у Львові Фомін повідомив, що виступає в Україні, попри відвідування Криму.

«Співак як птах, він вільний співати там, куди він прилітає», - сказав артист.

Мітя Фомін був вокалістом групи Hi-Fi в 1998-2008 роках. Після розпаду колективу зайнявся сольною творчістю.

Читайте також: Зірка «Величного століття» Бурак Озчівіт зіграв пишне весілля в Стамбулі (фото)
Читайте також: Протоієрей РПЦ Чаплін заявив, що Росія загине в разі виходу фільму «Матильда» (відео)