Події
4 липня 2017
На Донеччині зникла 12-річна дівчинка, яку востаннє бачили з неодноразово засудженим чоловіком
Дитина пішла з подругами на водойму та не повернулася.
news-image

Поліція Костянтинівки піднята по тривозі на пошуки 12-річної дівчинки, передає «Є!» із посиланням на поліцію Донеччини.

"О 02.30 годині до поліції надійшло повідомлення від мешканця Костянтинівки, що вдень його донька, 2005 року народження, пішла з подругами на водойму та досі не повернулася. Особовий склад Костянтинівського відділення поліції піднятий по тривозі", - повідомили у поліції.

Попередньо встановлено, що зникла дівчинка пішла з подругами на водойму, де зустріла двох чоловіків – 2001 та 1976 року народження. За попередніми даними, подруги зниклої пішли, а саму дівчинку не відпускав старший із чоловіків.

Комплекс пошукових заходів дитини розпочався одразу після тривожного дзвінка і досі триває.

Правоохоронці прочісують дачні кооперативи поблизу місця, де востаннє бачили дівчинку. Задіяні кінологи, першим йде собака. Додатково на місце спрямовано 5 екіпажів поліції з безпеки дорожнього руху, перекриваються блокпости, всі в’їзди та виїзди з міста.

У поліції відзначили, що суттєву роль у пошуках дитини відіграє той факт, що батько звернувся до поліції дуже пізно.

Правоохоронці звертаються із проханням допомогти встановити місцезнаходження дитини.

Сечкіна Уляна Олегівна, 17.03.2005 року народження, 3 липня пішла з дому вдень та не повернулася. Прикмети: зріст 140 см, худорлявої статури, волосся світло-русяве нижче плечей, очі сіро-блакитні. Була одягнута: Фіолетова майка, бриджі синього кольору, резинові тапочки. На одній з рук є браслет. Волосся зав’язане чорною резинкою.

 

Також встановлюється місцезнаходження особи, яка може буде причетна до зникнення дівчинки:

Каретніков Анатолій Володимирович, 05.01.1976 року народження, зареєстрований за адресою: Донецька область, Горняцький район, м.Макіївка, вул.Златоустівська. Раніше неодноразово засуджений за майнові злочини та незаконне зберігання зброї.

Якщо вам щось відомо про місцезнаходження дитини або чоловіка, телефонуйте на 102.