Події
4 липня 2017
На Рівненщині чоловік пограбував та зґвалтував 16-річну дівчину
Зловмисник проник до оселі через кватирку.
news-image

В ніч на 17 червня у місті Дубно 30-річний житель районного центру пограбував та зґвалтував неповнолітню, передає «Є!» із посиланням на поліцію Рівненської області.

Поліцейські встановили, що на момент вчинення злочину 16-річна дівчина знаходилась у квартирі сама.

"Незнайомець проник до оселі через кватирку. Вимагаючи у неповнолітньої гроші, він наніс їй кілька ударів по обличчю. Після чого зґвалтував дівчину. Тікаючи із місця злочину, нападник прихопив із собою ноутбук та мобільний телефон", - повідомили у поліції.

Дубенські  встановили особу чоловіка та затримали його за місцем проживання. Учора, третього липня, суд арештував зловмисника на 2 місяці. 

Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та перебував у місцях позбавлення волі за скоєння майнових злочинів, незаконне заволодіння транспортного засобу та хуліганство.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 3 статті 187 (розбій) та частиною 3 статті 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України триває.

Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику відповідно до санкцій статей - дванадцять років ув’язнення із конфіскацією майна.

Читайте також: Інтернет-шахраї ошукали жінку на сайті «OLX»
Читайте також: Поліція затримала п'яним за кермом керівника фракції Радикальної партії