Події
5 липня 2017
На Київщині чоловік придбав будинок, але старий господар відмовився виселятися та звернувся по допомогу до бандитів
Озброєна банда не допускала законних власників до належних їм будинків.
news-image

До Київського обласного управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України звернувся чоловік. Він розповів, що невідомі йому особи не дозволяють потрапити до будинку, який йому законно належить та розташований у Бориспільському районі Київщини. Крім того, заявник зазначив, що місцева поліція не поспішає реагувати на його скарги з цього приводу, передає «Є!» із посиланням на ГУНП.

"Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що заявник кілька років тому придбав земельну ділянку та будинок у селі Гнідин. За домовленістю чоловік дозволив певний час пожити там попередньому власникові. Однак, коли обумовлений термін закінчився, старий господар відмовився залишити будинок. Крім того, на території садиби з’явилася група невідомих людей, які всіляко перешкоджали законному власникові потрапити до будинку", - розповіли поліцейські.

Більше того, у тому ж населеному пункті аналогічна ситуація сталася ще з одним власником нерухомого майна. Як і в попередньому випадку, та ж група незнайомців стала на заваді чоловікові зайти до свого помешкання.

Правоохоронці провели обшуки на території будинків, господарських будівель та на подвір’ях домоволодінь потерпілих власників.

Було затримано шість учасників злочинної групи. У них вилучили кілька одиниць зброї та боєприпаси до неї. Встановлено, що молодики віком 18-27 років прибули до Київщини з Сум, де вони відомі у кримінальних колах.

На теперішній час вилучену зброю відправлено на експертизу. Вирішується питання щодо остаточної кваліфікації дій учасників групи, з метою притягнення їх до відповідальності. Тривають слідчі дії.

Читайте також: Партія Порошенка отримала 28 млн грн з держбюджету: на що БПП витратив гроші