Події
5 липня 2017
На трасі Київ - Чоп бензовоз зіткнувся з мікроавтобусом, є загиблий
Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса загинув на місці події, троє пасажирів отримали тілесні ушкодження.
news-image

Як сьогодні повідомили у прес-службі Львівської поліції, ДТП трапилася 4 липня о 19.15 на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Давидів, Пустомитівського району, передає «Є!»

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «ЗІЛ 431412» (бензовоз), 53-річний мешканець одного з сіл Пустомитівського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Пежо Боксер» під керуванням 68-річного львів’янина.

"Внаслідок автопригоди водій «Пежо» загинув на місці події. Троє пасажирів, мешканців Львова, з яких двоє дітей, отримали тілесні ушкодження.

У 56-річного чоловіка медики діагностували «закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні садна голови та обличчя, закритий перелом ломної та сідничної кісток зліва без зміщення, закритий перелом шостого, сьомого ребер зліва, поєднана травма тіла», госпіталізований в реанімаційне відділення.

11-річну дівчинку госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом «закритий перелом лівої ключиці». 12-річного хлопчика доставили у лікарню з «закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку»", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Призначено експертизи.

Читайте також: На Київщині чоловік придбав будинок, але старий господар відмовився виселятися та звернувся по допомогу до бандитів
Читайте також: Партія Порошенка отримала 28 млн грн з держбюджету: на що БПП витратив гроші