Події
5 липня 2017
Син Пшонки має повернути державі 15 тис. га мисливських угідь під Києвом
Товариство, яке пов'язують з Артемом Пшонкою, отримало мисливські угіддя з грубими порушеннями законодавчо визначеної процедури припинення права попереднього їх користувача.
news-image

Товариство, яке пов'язують з Артемом Пшонкою, отримало мисливські угіддя з грубими порушеннями законодавчо визначеної процедури припинення права попереднього їх користувача – ДП «Фастівський лісгосп», пише «Є!» з посиланням на Главком.

Суд зобов’язав товариство, яке пов’язують із сином колишнього генерального прокурора Віктора Пшонки, повернути у державну власність мисливські угіддя площею понад 15 тис. га на території Фастівського району. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook.

«За поданням прокуратури Київщини судом визнаний недійсним договір про умови ведення мисливського господарства, а також зобов’язано товариство, яке пов’язують із сином колишнього Генерального прокурора України за часів В. Януковича, повернути у державну власність мисливські угіддя площею понад 15 тис. га на території Фастівського району», - написав він.

Зазначається, що вказане товариство отримало мисливські угіддя з грубими порушеннями законодавчо визначеної процедури припинення права попереднього їх користувача – ДП «Фастівський лісгосп», а також за відсутності необхідних погоджень усіх землевласників та землекористувачів, які увійшли в межі мисливських угідь.

«На даний час вказане судове рішення виконано в повному обсязі, що підтверджується актом державного виконавця Фастівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області, у зв’язку з чим останнім винесено постанову про закінчення виконавчого провадження», - йдеться в повідомленні Луценка.

Читайте також:У Дніпрі 20-річна дівчина на вулиці зривала золоті ланцюжки у жінок (відео)