Україна
6 липня 2017
В Україні з'явиться водна та повітряна поліція
Наразі триває набір та навчання до спецпідрозділу тактичної поліції, співробітники якого будуть забезпечувати публічну безпеку під час масових заходів.
news-image

Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що у відомстві створять повітряні і водні підрозділи. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

 

"Також з технічного блоку ми поставили собі на меті відродження сучасних гелікоптерних груп. Швидких груп поліції, які використовують човни. Тому що в нас велика прибережна, морська та річкова зони", – підкреслив очільник Нацполіції.

  Князєв також зазначив, що наразі триває набір та навчання до спецпідрозділу тактичної поліції, співробітники якого будуть забезпечувати публічну безпеку під час масових заходів.   За його словами, відомство вже створило новий підрозділ спецпризначення КОРД, "найбільш професійно підготовлений до ситуаційного контактного короткого бою з терористами".   Він повідомив, що великій реформі піддається частина підрозділів, які "дісталися у спадок" відомству від міліції.   

"Це реформовані спеціальні підрозділи, а також новітні підрозділи і (колишні) добровольчі батальйони. Вся ця група спеціальних підрозділів переходить на професійну основу, і ми займається перепідготовкою працівників за сучасними європейськими умовами", – повідомив Князєв.

 

Читайте також: У столиці судитимуть чоловіка, який зґвалтував свою малолітню доньку
Читайте також: Вперше в історії, хіти Євробачення записали на вінілову платівку