Україна
6 липня 2017
У світі занепокоєні, що в Україні загальмовується антикорупційна реформа, - державний секретар Великої Британії
Реформи в Україні відбуваються, але влада має зосередитися на боротьбі з корупцією.
news-image

Про це заявив державний секретар Великої Британії у закордонних справах та справах співдружності Борис Джонсон, відкриваючи у Лондоні конференцію з питань реформ в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу, пише «Є!».

«Уряд має просувати реформи і в сфері боротьбі з корупцією. Постійно ми чуємо мантру, що Україна провела більше реформ за 3 роки після Революції гідності, ніж за попередні два десятки років», - сказав Джонсон.

За його словами, у світі є занепокоєння, що антикорупційна реформа загальмовуються, що недостатнім є прогрес у створенні антикорупційних судів, наборі суддів Верховного суду. 

«Бачимо сигнали від громадянського суспільства щодо корупції та усі погоджуються, що нам треба робити більше, щоб підтримати ці зміни та відповісти на прагнення тих, хто стояв під кулями снайперів на Майдані. Корупцію має бути подолано у всіх секторах. Робота НАБУ та інших антикорупційних органів матиме сенс тільки тоді, коли винні постануть перед судом», - підкреслив держсекретар Великої Британії у закордонних справах та справах співдружності.

Читайте також:В Україні є група олігархів, які намагаються протистояти реформам - посол ЄС

Читайте також:КНДР засудила екс-президентку Південної Кореї до страти заочно