Гурт ONUKA випустив новий сингл VSESVIT (відео)
Після виступу на цьогорічному «Євробаченні», де гурт був запрошеним гостем, останній альбом ONUKA потрапив у музичні чарти на стрімінгових сервісах Європи.
news-image

Пісня «VSESVIT» стала дебютним синглом нового альбому «MOZAЇKA», який вийде цієї осені, пише «Є!» з посиланням на Громадське.

За словами Нати Жижченко, новий трек створений разом з Еріком Муке з гурту Deep Forest, з яким артистка познайомилась на фестивалі Polyana. 

ONUKA — український електронний музичний гурт, який використовує в своїй музиці народні інструменти. Перший реліз музикантів — міні-альбом «Look» вийшов у 2014-му році. У тому ж році з'явився і перший повноформатний альбом — «ONUKA». Останнім релізом на даний момент є EP «VIDLIK» (2016).

Після виступу на цьогорічному «Євробаченні», де гурт був запрошеним гостем, останній альбом ONUKA потрапив у музичні чарти на стрімінгових сервісах Європи. 

15 липня ONUKA зіграє у румунському замку Banffy Castle, де пройде музичний фестиваль Electric Castle. Окрім вітчизняного гурту, там виступатимуть Deadmau5, Moderat та Franz Ferdinand.