Суспільство
11 липня 2017
Віце-спікер Держдуми РФ Ярова про введення біометричного контролю на кордоні України: Недосвобода, недовізи, недоправо
Ярова: Цим панам дуже вигідно й дуже хочеться розірвати людські контакти і сімейні зв'язки наших народів.
news-image

Українська влада наполегливо перешкоджає своїм громадянам у взаємодії з росіянами. Так прокоментувала введення біометричного контролю для росіян на українському кордоні заступник голови Державної Думи Ірина Ярова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "Единая Россия", передає «Є!».

Недосвобода, недовізи, недоправо – так можна охарактеризувати нові ідеї Києва, які вже навіть не викликають здивування, – заявила Ярова.

На її думку, такі заходи вигадують для того, щоб створити штучні перешкоди з порушенням чинної міжурядової угоди.

Українська влада наполегливо перешкоджає своїм громадянам у взаємодії з росіянами. Демонстративно грубіянить, бажаючи, щоб наша країна відповіла дзеркальними обмеженнями для українців, домагаючись таким чином заборон і обмежень для громадян України. І цим панам дуже вигідно й дуже хочеться розірвати людські контакти і сімейні зв'язки наших народів. Про таких розумників у народі кажуть теж із приставкою "недо, – уважає Ярова.

Перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич, зі свого боку, заявив, що Росія вживатиме відповідних заходів у відповідь на посилення правил в'їзду в Україну, яке, на його думку, можна вважати візовим режимом, повідомляє "РИА Новости".

Він нагадав, що в Росії працює чотири мільйони українців, яких можуть торкнутися відповідні заходи.