Суспільство
11 липня 2017
Авіакомпанія Ryanair розіслала всім, хто купив квитки, лист з докладною інструкцією, що робити із квитками, які придбали раніше до/з України.
Відповідно до інструкції у пасажира є 2 опції.
news-image

Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair пішла з українського ринку так і не досягнувши домовленості з міжнародним аеропортом "Бориспіль".

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Планувалося, що з жовтня 2017 року українці також зможуть подорожувати найдешевшим європейським лоукостом Ryanair. Літаки ірландської авіакомпанії планували здійснювати рейси з аеропортів Києва та Львова до низки європейських країн за досить привабливими бюджетними цінами.

Ввечері, 10 липня, на офіційному сайті лоукосту з’явилося повідомлення про те, що Ryanair йде із України через недотримання раніше досягнутої угоди із Міністерством інфраструктури України та посадовцями аеропорту "Бориспіль".

Однак до цього часу багато українців вже встигли придбати авіаквитки. Як повідомляє "Економічна правда", авіакомпанія Ryanair розіслала всім, хто купив квитки, лист з докладною інструкцією, що робити із квитками, які придбали раніше до/з України.

Відповідно до інструкції у пасажира є 2 опції:
- отримати повну компенсацію грошей за квитки;
- безкоштовно перебронювати квитки на інші рейси компанії в найближчому аеропорті.

Що робити з придбаними квитками Ryanair

Що робити з придбаними квитками Ryanair

Якщо клієнт не знайде альтернативного рейсу, гроші за квитки будуть відшкодовані протягом 21 дня.

Читайте також: Компанія Ryanair скасувала вихід на український ринок і поверне кошти за вже заброньовані рейси
Читайте також: Ганапольський: На міжнародному трибуналі визначать, що в катастрофі «Боїнга» винна Росія, укажуть прізвища тих, хто літак збивав, вимагатимуть їх видати