Суспільство
14 липня 2017
Кілька способів як виглядати молодше ровесників
Прості правила, які допоможуть виглядати молодше, незалежно від того, скільки вам років.
news-image

Жінці завжди складно прийняти свій вік. Але в наших силах виглядати молодо і красиво в будь-якій ситуації.

Інформує «Є!», з посиланням на healthyliving.com.ua.

Редакція 4mama поділиться простими правилами, які допоможуть виглядати молодше, незалежно від того, скільки вам років.

1) Налягайте на олії

Овочевий салат - ідеальне блюдо для літнього обіду або вечері. Коли ви вживаєте зелень або овочі, заправлені олією, організм отримує необхідну дозу вітамінів А і Е, а також величезна кількість антиоксидантів. Такий раціон змусить вас відчути себе здоровіше і зробить ваше волосся і шкіру красивими.

2) Не забувайте про вітамін С

На думку експертів, це один з кращих способів виглядати молодше. Доведено, що вітамін С стимулює вироблення колагену, що дозволяє вашій дермі залишатися свіжою і красивою. Хочете виглядати молодше за свої роки? Тоді їжте більше цитрусових, солодкого перцю, полуниці і томатів.

3) Вживайте більше білка

Білок грає важливу роль в процесі відновлення клітин. Щоб ваші шкіра, волосся і нігті завжди були красивими радимо обов'язково включити в раціон нежирні білкові продукти: рибу, курку, яйця, горіхи і боби.

4) Відмовтеся від пудри

Пудра - відмінний косметичний засіб, але не в тому випадку, коли ви хочете виглядати молодше свого віку. Не забувайте, що вона забиває дрібні пори, підкреслюючи ваш вік і тьмяний колір обличчя. Щоб цього уникнути, відмовтеся від використання цього продукту, віддавши перевагу легкому тону.

5) Купіть бронзатор

Будь-які вікові зміни, зокрема веснянки і пігментні плями, допоможе приховати бронзатор. Крім того, що бронзатор замаскує недоліки шкіри, він додасть їй красиве світіння. Це ідеальна косметика для літа! Наносите бронзатор на ніс, щоки і лоб, використовуючи велику кисть.

6) Доглядайте за шкірою рук

Вік більшості жінок можна дізнатися не за станом їх особи або волосся, а по тому, як виглядають їх руки. Ось чому важливо не забувати використовувати крем для рук. Нанесіть засіб на шкіру рук два рази в день і ніяке старіння вам не страшно.

7) Робіть правильний макіяж

Впевнені, ви не здогадуєтеся, що деякі прийоми в макіяжі підкреслюють ваші зморшки. В першу чергу, зверніть увагу на колір декоративної косметики, яку ви використовуєте. Якщо сумніви як і раніше залишилися, зверніться за допомогою до професіоналів. Вже вони точно знають, як зробити вашу шкіру молодою і сяючою!

Читайте також: Українка стала найкрасивішою жінкою Австрії (фото)