Події
14 липня 2017
Теракт у святому місці: У Єрусалимі розстріляли поліцейських (відео)
Нападників незабаром знайшли, вони загинули у перестрілці.
news-image

У Єрусалимі невідомі нападники розстріляли трьох поліцейських.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Вони вбили двох правоохоронців та поранили ще одного і спробували сховатися на Храмовій горі. Нападників незабаром знайшли, вони загинули у перестрілці.

Двом загиблим поліцейським було 22 і 30 років. Їхні колеги, які ліквідували нападників, знайшли у них ножі і вогнепальну зброю. У поліції кажуть, що стрільці - палестинці. Поліція назвала інцидент терактом. Зараз встановлюються їх особи та можливі спільники.

Місце, де стався напад, щодня відвідують тисячs туристів. Храмову гору вважають святим місцем і для послідовників юдаїзму, і для мусульман. Вона розташована у Східному Єрусалимі, за приналежність якого вже багато років сперечаються Ізраїль і Палестина. Після теракту відвідувачів зі святині евакуюють, вхід перекривають. А ще закривають для молитви мечеть Аль-Акса у священну для мусульман п'ятницю. Аби провести обшуки і впевнитися, що зброї на Храмовій горі не лишилося. 

Читайте також: На Київщині поліцейські навчали малечу дорожній абетці (ФОТО)
Читайте також: У Таїланді на курорті жінка-австралійка зняла на відео смертельне падіння свого чоловіка із 70-метрової висоти