Події
15 липня 2017
Суд дав Добкіну 5 днів на внесення застави у розмірі 50 мільйонів (відео)
Сам депутат заявляв, що стільки грошей для застави немає.
news-image

Суддя Печерського районного суду Києва озвучила рішення суду щодо обрання запобіжного заходу народному депутату від "Опозиційного блоку" Михайлу Добкіну.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Суд постановив задовольнити клопотання прокуратури щодо тримання Добкіна під вартою терміном на два місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 50 мільйонів гривень.

Заставу Добкін може внести впродовж п’яти днів, якщо він її не внесе, то нардепа триматимуть під вартою до 14 вересня.

Сам депутат заявляв, що стільки грошей для застави немає.

Прокуратура вимагала для опоблоківця заставу у розмірі 150 мільйонів гривень.

Раніше нардепи від "Опозиційного блоку" заявляли, що готові взяти свого однопартійця на поруки, проте суд відхилив таке рішення.

 

Читайте також: Під час судового процесу над Добкіним його сина «засікли» за дивною поведінкою (відео)
Читайте також:
Вищий господарський суд призупинив виконання рішення Господарського суду Києва, яке передбачає скасування рішення Київської міської ради (КМДА) про заборону реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі (магазинах і торгових мережах) із 23.00 до 10.00. Про це йдеться в рішенні суду від 6 липня. Постанову Вищий госпсуд ухвалив у межах розгляду касаційної скарги Київради. Згідно з документом, виконання судового рішення зупинено до закінчення перегляду справи в касації. А наступне засідання призначено на 25 липня. 22 вересня 2016 року депутати Київської міської ради ввели заборону на продаж алкоголю у столиці в нічний час. Рішення набуло чинності 12 жовтня. 20 грудня Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов'язало Київраду в місячний термін скасувати рішення про заборону. 10 квітня 2017 року Госпсуд міста Києва задовольнив позов Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до КМДА.
Суспільство
15 липня 2017
Вищий господарський суд призупинив виконання рішення Господарського суду Києва, яке передбачає скасування рішення Київської міської ради (КМДА) про заборону реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі (магазинах і торгових мережах) із 23.00 до 10.00. Про це йдеться в рішенні суду від 6 липня. Постанову Вищий госпсуд ухвалив у межах розгляду касаційної скарги Київради. Згідно з документом, виконання судового рішення зупинено до закінчення перегляду справи в касації. А наступне засідання призначено на 25 липня.  22 вересня 2016 року депутати Київської міської ради ввели заборону на продаж алкоголю у столиці в нічний час. Рішення набуло чинності 12 жовтня. 20 грудня Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов'язало Київраду в місячний термін скасувати рішення про заборону. 10 квітня 2017 року Госпсуд міста Києва задовольнив позов Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до КМДА.