Події
16 липня 2017
Добкін заявив, що заставу за нього заплатять однопартійці
Нардеп переконує, що задекларовані кошти в декларації – чесно зароблені.
news-image

Заставу в 50 млн грн за народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна можуть внести його колега Вадим Новинський та друзі.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Якщо б мені це довелось робити самостійно, то треба було б позбавлятись від якихось активів. Із таких активів у мене наприклад є будинок, транспортні засоби, можливо ще щось, що не так швидко сьогодні можна продати. Одразу після суду відбулась розмова із Вадимом Новинським щодо моєї застави, який зможе мені допоможе у цьому питанні", - сказав Добкін в ефірі каналу ZIK.

Нардеп переконує, що задекларовані кошти в декларації – чесно зароблені.

"Тому я не хочу, щоб робити із себе людину, яка не може знайти гроші. Так, я не соромлюсь своєї декларації, не ховаю те, що у мене є у цьому житті. Я, принаймні, заробив це чесно і заплатив податки. А вільних грошей, щоб просто взяти і віддати, я не маю", - зазначив нардеп.

Гроші на заставу дасть Новинський та друзі Добкіна.

"Я не буду лукавити, але після суду розмовляв із Вадимом Новинським. Я не хочу розкривати усі подробиці, але ті люди, які перебувають поруч зі мною, не лише в політиці, але й в житті, я не вважаю їх лише друзями і товаришами в політиці. Ми більше пройшли в житті, ніж лише в політичній діяльності. Вони для мене цю проблему фактично вирішили", – сказав Добкін.

 

Читайте також: Суд дав Добкіну 5 днів на внесення застави у розмірі 50 мільйонів (відео)