Події
16 липня 2017
У Києві п'яна жінка після скоєної ДТП плювалася, билася та порвала протокол – поліція
Затримана винуватиця ДТП практично не могла говорити.
news-image

У Солом'янському районі Києва поліцейські затримали п'яну жінку, яка за кермом автомобіля Range Rover Sport урізалася в кілька припаркованих авто та зникла з місця події. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції у Facebook.

Поліцейські виявили автомобіль на вулиці Георгія Кирпи. Водій, коли побачила патруль, на очах у поліцейських розвернулася через дві суцільні смуги руху й поїхала геть. Почалося переслідування. На вулиці Кудряшова жінка зупинилася сама, – розповіли поліцейські.

Вони зазначили, що водій автомобіля мала ознаки алкогольного сп'яніння і "практично не могла говорити", проте від проходження огляду на стан сп'яніння відмовилася.

На неї склали протокол... Тоді вона розійшлася: плювалася, провокувала бійку з нами, лаялася. На довершення всього порушниця примудрилася порвати адмінпротокол, – розповів один із патрульних.

Жінку затримали та доправили до Солом'янського відділення поліції, а її автомобіль доствили на штрафмайданчик.

На порушницю склали адміністративні матеріали за статтями "керування автомобілем у стані сп'яніння", "залишення місця ДТП", "дрібне хуліганство", "злісна непокора розпорядженню або вимозі міліціонера" й "порушення ПДР".