Події
17 липня 2017
Від Полякова та Розенблата вимагатимуть здати закордонні паспорти
Судові засідання з обрання запобіжних заходів для згаданих народних депутатів відбудуться впродовж 17-21 липня у Солом'янському райсуді Києва.
news-image

Спеціалізована антикорупційна прокуратура клопотатиме в Солом`янському райсуді столиці про обрання для народних депутатів Борислава Розенблата і Максима Полякова запобіжних заходів у вигляді застави, а також проситиме зобов'язати їх здати закордонні паспорти. Про це повідомив у коментарі Укрінформу керівник САП Назар Холодницький, передає «Є!»

"Скоріш за все, будемо клопотати про заставу і здачу паспортів", - сказав він.

Водночас Холодницький спростував поширену у ЗМІ інформацію про намір САП клопотати в суді про обрання для Розенблата і Полякова запобіжних заходів у вигляді арешту. Холодницький зауважив, що Верховна Рада не дала згоди на їхній арешт.

У прес-службі САП повідомили, що судові засідання з обрання запобіжних заходів для згаданих народних депутатів відбудуться впродовж 17-21 липня у Солом'янському райсуді Києва. Наразі час судових засідань ще не визначено.

Як повідомлялося, 11 липня ВР позбавила Розенблата і Полякова недоторканності, але не дозволила затримання та арешт. 13 липня Розенблату та Полякову вручили підозри.

Поляков і Розенблат є фігурантами справи щодо незаконного видобутку бурштину.

Читайте також: Естонська євродепутат подала запит Могеріні про візи для кримчан