Суспільство
17 липня 2017
Прес-секретар Гройсмана йде з посади
За словами Дмитра Столярчука, прем'єр-міністр запропонував йому залишитися радником з питань медіа та комунікацій.
news-image

Директор департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України, прес-секретар прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук подає у відставку. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передає «Є!»

"Друзі, у моєму професійному житті назріли зміни. В силу особистих обставин я змушений залишити посади прес-секретаря прем'єр-міністра України і керівника департаменту інформації та комунікацій з громадськістю уряду", - повідомив він.

Дмитро Столярчук висловив подяку прем'єр-міністру за розуміння і підтримку, довіру, можливість стати частиною команди, причетної до розробки та впровадження змін у країні.

"Я вдячний журналістам за небайдужість і професійний інтерес до роботи уряду Гройсмана та за конструктивну критику, яка завжди тримає в тонусі", - написав прес-секретар прем'єра.

За його словами, Володимир Гройсман запропонував йому залишитися радником з питань медіа та комунікацій.

"Я сконцентруюся на розвитку стратегічних комунікацій, зокрема на нових проектах у рамках урядової комунікаційної стратегії "Єдиний голос", - написав Д.Столярчук.

Нагадаємо, Дмитро Столярчук був прес-секретарем спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана з лютого 2015 року, а з 27 квітня 2016 року став директором департаменту інформації і комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України, прес-секретарем прем'єра.