Події
18 липня 2017
В БПП придумали покарання для громадян які «смітять»
Законопроект встановлює адміністративну відповідальність за викидання будь-яких відходів за межі урн, контейнерів або інших ємностей для збору, утилізації чи переробки сміття.
news-image

Депутати від БПП внесли до Верховної Ради законопроект, що передбачає введення штрафів за викидання відходів у неналежних місцях.

Інформує «Є!» , з посиланням на hvylya.net.

Вказується, що ініціаторами змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення є Марія Іонова, Іван Рибак, Павло Кішкар, Віктор Кривенко та заступник голови ВР Ірина Геращенко.

«Законопроект встановлює адміністративну відповідальність за викидання будь-яких відходів за межі урн, контейнерів або інших ємностей для збору, утилізації чи переробки сміття. За це порушення пропонується ввести накладення штрафу на громадян від двадцяти (340 грн - ред.) До п'ятдесяти (850 грн - ред.) Неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а за повторне вчинення такого правопорушення - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 грн - ред.) », - повідомили в партії.
Читайте також: Під Кропивницьким зловмисники розкопали сховище радіоактивних відходів: На місці розкопок рівень радіації майже удесятеро перевищує звичайний фон (відео)