Колишній креативний директор Apple пообіцяв провал нового iPhone
Apple відчуває відсутність покійного засновника і виконавчого директора Стіва Джобса.
news-image

Екс-співробітник Apple Х'ю Дюберлі розповів, що користувачі по всьому світу можуть спостерігати "кінець епохи Apple", пише «Є!» з посиланням на Новое Время.

За словами Дюберлі, Apple "відчуває відсутність покійного засновника і виконавчого директора Стіва Джобса", повідомляє Cult of Mac з посиланням на інтерв'ю в Wall Srteet Journal.

"Це кінець епохи. Справа не в тому, що Samsung стала краще, а в тому, що Apple повністю змінилася. Запал, який дав Стів Джобс, закінчився", - заявив Дюберлі.

На думку Дюберлі, корпорація Apple ризикує програти Samsung на ринку смартфонів. Фахівець упевнений, що компанії Тіма Кука потрібно негайно створити кардинально новий продукт, що відрізняється від усього того, що вже представлено.

Наступна версія iPhone буде показана восени 2017 року. Джерела повідомляли, що iPhone 8 отримає сенсорний екран у всю передню панель, апаратна кнопка Home перетвориться в віртуальну.

Раніше НВ повідомляло, що, за чутками, виробництво OLED-версії наступного покоління iPhone буде відкладено до листопада-грудня 2017 року. Джерела в Китаї відзначають, що відвантаження апаратів буде відбуватися тільки в невеликих обсягах.

Читайте також:Siemens подав до суду на російські компанії через поставки турбін до Криму