Події
19 липня 2017
Києвом їздив Jeep Grand Cherokee, нетверезий пасажир якого через автомобільний люк стріляв з пістолета
Чоловіків, яких підозрюють у стрілянині з автомобіля, затримали патрульні Києва.
news-image

Вдень 18 липня патрульним надійшло орієнтування на автомобіль Jeep Grand Cherokee. Зі слів заявника, у цьому авто вулицею Великою Кільцевою рухаються 4 чоловіка, один із них через автомобільний люк стріляє у повітря з пістолета, передає «Є!» із посиланням на Патрульну поліцію.

Очевидець додав, що особи наразі перебувають біля станції метро "Академмістечко" й прямують до виїзду з міста.

Вказаний транспортний засіб охоронці порядку виявили припаркованим у дворах на бульварі Академіка Вернадського. У салоні перебувало троє чоловіків. Водій надавав домедичну допомогу одному з пасажирів, адже в того була травма п'яти. Потерпілий повідомив, що ненароком вистрелив собі в ногу з травматичного пістолета.

"Ми провели поверхневу перевірку автомобіля й виявили магазин до пістолета та гільзи. А неподалік, у поштовій скриньці, виявили ще й предмет, схожий на травматичний пістолет", — пригадує патрульна Наталя, що працювала на місці події.

Інспектори перевірили чоловіків на стан сп'яніння. Водій був тверезим, а от в обох пасажирів алкотестер показав результат вище допустимої норми.

Усіх осіб патрульні поліцейські затримали й передали слідчо-оперативній групі, яка прибула на місце. Зараз усі обставини інциденту встановлюються.