Події
19 липня 2017
«Рано чи пізно ми їх пробачимо»: Плотницький допустив повернення «ЛНР» до складу України
Ватажок "ЛНР" закликав росіян не допустити "майдан" в РФ.
news-image

"ЛНР" може повернутися до складу України. Це станеться, якщо влада в Києві стане проросійською, заявив в опублікованому інтерв'ю газеті "Известия" глава "ЛНР" Ігор Плотницький, передає «Є!»

Але якщо Україна залишиться з тим режимом, який зараз в країні, то ні про яке повернення не може бути мови. Наші жителі на референдумі сказали: «Ми - русскій мір». І якщо Україна буде налаштована проросійськи, з розумінням, що ми - брати, єдина родина, це і є русскій мір, тоді це можливо", - сказав ватажок "ЛНР".

За словами Плотницького, сьогоднішні київська влада - ще не вся Україна.

"Неонацистський режим - це не вся Україна, не весь народ. Ми розуміємо, що там є здорові сили, які не просто підтримують нас, а будуть нас зустрічати, коли прийде час. Це правда. Рано чи пізно ми їх пробачимо, але після покаяння", - зауважив він.

Також ватажок "ЛНР" звернувся до росіян.

"Для нас русскій мір - це не просто слова, це наше життя, світогляд, майбутнє. Найголовніше, щоб ви, росіяни, не допустили у себе те, що відбулося в Україні. Ніяких майданів, страйків, акцій протестів, спрямованих на підрив державності. Це все завуальовані спроби Заходу дестабілізувати ситуацію всередині країни. Зруйнувати те, що створювалося поколіннями предків, давня мрія противників русского міра", - закликав він.

 

Читайте також: У «ЛНР» відхрестилися від участі у створенні Малоросії
Читайте також: «Народний лікар» «ЛНР» збирається очоліти лікарню в Україні