Політика
21 липня 2017
Мін’юст зареєстрував нову назву партії Саакашвілі
За останні 3 роки Мін’юст зареєстрував майже 200 політичних сил – більше ніж за попередні 10 років разом.


news-image

Міністерство юстиції змінило назву партії Міхеіла Саакашвілі, додавши ім’я політика. Про це повідомила прес-служба Мін’юсту, передає «Є!

"Міністерство юстиції отримало повний пакет документів від уповноваженої особи партії «Рух нових сил» та, відповідно до чинного законодавства, провело реєстрацію зміни назви політичної сили на «Рух нових сил Михайла Саакашвілі»", - йдеться в повідомленні відомства.

У міністерстві нагадали,  що у травні через низку об’єктивних обставин цій політичній силі було відмовлено у реєстрації зміни назви. Поданий уповноваженими особами пакет документів не відповідав вимогам законодавства. Зокрема, не було надано письмової згоди Михайла Саакашвілі на використання його прізвища у назві партії.



Тоді працівники Міністерства юстиції надали детальну консультацію представникам партії з приводу того, які саме необхідно надати документи, та які недоліки слід усунути, щоб зареєструвати нову назву політичної сили. Щойно представники партії доповнили пакет документів, Міністерство юстиції невідкладно здійснило реєстрацію політичної сили.



Крім того, у відомстві зазначили, що за останні 3 роки Мін’юст зареєстрував майже 200 політичних сил – більше ніж за попередні 10 років разом.



Читайте також: Грузія двічі офіційно зверталась до України щодо екстрадиції Саакашвілі