Події
25 липня 2017
Вбивство АТОшників у Дніпрі: опубліковано відео моменту стрілянини (відео 18+)
24 липня ввечері в Дніпрі сталася стрілянина, в результаті якої загинули двоє учасників АТО, а також був важко поранений адвокат, захисник постраждалих у зіткненнях 9 травня ветеранів АТО Едмонд Саакян.
news-image

В результаті перестрілки на проспекті Гагаріна у Дніпрі загинули двоє АТОшників. Інциденти 08:46, 25 липня 2017, повідомляє «Є!» з посиланням на УНІАН.

 УВАГА! 18+ Відео містить шокуючі кадри! Не рекомендовано до перегляду людям зі слабкою психікою та вагітним!

Вчора, 24 липня, на проспекті Гагаріна в Дніпрі сталася перестрілка. Постраждали семеро людей, двоє з них померли. "Інформатор" опублікував відео очевидців, на яких показано момент стрілянини.

Як повідомлялося, 24 липня ввечері в Дніпрі сталася стрілянина, в результаті якої загинули двоє учасників АТО, а також був важко поранений адвокат, захисник постраждалих у зіткненнях 9 травня ветеранів АТО Едмонд Саакян. У поліції повідомили, що стрілянина у Дніпрі виникла на ґрунті конфлікту двох сторін, що стосується "економічних інтересів".

ЗМІ розповіли, що в лікарні Мечникова під охороною перебувають четверо нападників, які отримали поранення внаслідок вогню. За даними джерел Цензор.НЕТ у поліції Дніпра, це бандити, причетні до організованої злочинності, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності, в тому числі за розбій. Один з тих, хто вже мав проблеми з правоохоронними органами, - бандит у білих брюках, який отримав поранення в ногу.