Суспільство
25 липня 2017
Тренування з Віталієм Кличком на благодійному аукціоні Prozorro продали за 150 тис грн
Кошти від аукціону спрямують на купівлю апарату штучної вентиляції легень в дитячу клініку Інституту нейрохірургії.
news-image

Аукціон за право тренування з Віталієм Кличком стартував сьогодні об 11:11 і відбувався в три раунди. У ньому взяли участь 8 осіб. Найвища ставка, за якою визначився переможець, становила 150 тис грн, передає «Є!» із посиланням на Фейсбук-сторінку Віталія Кличка.

“Я радий, що в аукціоні на Prozorro визначився переможець, з яким я із задоволенням поділюся секретами спортивного тренування. Впевнений, це буде цікаво та корисно. І не тільки для того, хто тренуватиметься, - адже ці 150 тисяч гривень підуть на благодійність”, - зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що всі кошти від аукціону спрямують на купівлю апарату штучної вентиляції легень в дитячу клініку Інституту нейрохірургії.

“Дуже добре, коли успішно втілюються соціальні ініціативи і благодійні акції, які допомагають рятувати і змінювати життя людей. Якщо я маю можливість, то завжди залюбки долучаюся до таких заходів. Тож коли представники системи Prozorro запропонували мені виставити на аукціон свій лот, я без жодних вагань погодився. Спільно будемо робити добрі справи”, - підкреслив Віталій Кличко.

За умовами аукціону, тренування має відбутися протягом наступного місяця з дня торгів.

Читайте також: Володимир Кличко: Якщо я вирішу битися з Джошуа, то не гроші будуть визначальним пунктом