Світ
25 липня 2017
Корида, їжа, мотоцикли та кулінарне шоу «Master Chef»: як проводить час колишній іспанський король Хуан Карлос
Екс-монарх вміє "смакувати" життя.
news-image

79-річний екс-король Іспанії Хуан Карлос І , який зрікся престолу у 2014 році  на користь свого сина, принца Філіпа VІ, вміє "смакувати" життя, пише «Є!» із посиланням на іспанські ЗМІ.

Зокрема, ще в 2014 році сестра Хуана Карлоса, донья Пілар, розповідала про пристрасть колишнього короля до подорожей - після відходу зі своєї посади він практично не буває вдома. Так триває і досі, і це літо не виняток.

У прийдешню п'ятницю Хуан Карлос відкриває свою міжнародну програму в Пальме, в Паласіо де ла Альмудаіна, в присутності влади Балеарських островів. Повідомляється, що він приїде разом з королевою, принцесою Леонор і інфантою Софією. Цими ж вихідними починається регата Copa del Rey de Vela, в один із днів якої Хуан Карлос буде присутній на змаганнях.

Крім того, колишній король Іспанії - великий поціновувач кориди. Очікується, що в цьому році, як і в минулому, він приїде подивитися це видовище в різних куточках Іспанії у супроводі друзів, наприклад, тореро Енріке Понсе і критика Вісенте Саба.

Свій відпочинок Хуан Карлос наповнює і гастрономічними задоволеннями. Із записів, залишених королем в книгах відгуків ресторанів, а також з історій його замовлень відомі страви, до яких Хуан Карлос відчуває особливу слабкість: картопля по-ріохські, сочевиця, печиво з медом і витвори мадридської кухні. Після їжі бажана сигара - король надає перевагу «El rey del mundo» від Grande de España.

Як простий житель Іспанії, він любить подивитися телевізор: зараз у фаворі у Хуана Карлоса кулінарне шоу «Master Chef» і авторська програма інтерв'ю Бертіна Осборна.

Хуан Карлос також любить водити автомобіль та їздити на мотоциклі. Колишній монарх любить великі швидкості, а шолом допомагає йому залишатися невпізнанним - таким чином відпадає потреба в охоронцях.

Читайте також: В Італії складено рейтинг кращих піцерій країни