Діти Максакової прийняли участь у концерті в анексованому Криму
Старші діти Максакової - Ілля і Людмила зараз живуть з батьком.
news-image

Старші діти оперної співачки Марії Максакова, вдови убитого в Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, виступили в включеному Росією Криму.

Інформує «Є!», з посиланням на styler.rbc.ua.

На захід в окуповану Ялту їх відвіз рідний батько Володимир Тюрін. Про це повідомляє видання Starhit.ru. Старші діти Максаковою - Ілля і Людмила зараз живуть з батьком. В Ялті вони виступили в рамках дитячого випуску проекту "Музика для гурманів", що отримав назву "Маленький концерт". Ілля зачитав вірш Бориса Пастернака "Музика", а Людмила вибрала "У всьому мені хочеться дійти до самої суті". 

"Того вечора діти Марії Максакова представили публіці кілька нестаріючих творів, які стали класикою. Так, Ілля захопив присутніх виконанням маршу з опери Сергія Прокоф'єва" Любов до трьох апельсинів ", а його сестра Людмила здивувала своїми віртуозними навичками гри на арфі", - написали в російському виданні.
"Родичі, серед яких були бабуся Людмила Максакова і батько Володимир Тюрін, підтримували Іллю і Людмилу бурхливими оплесками", - зазначили у виданні.
Читайте також: «Путіну не потрібно було це вбивство», – Максакова зробила заяву стосовно вбивства чоловіка
Читайте також: У Єгипті внаслідок теракту загинуло 7 осіб, серед них – 2 дітей