Україна
26 липня 2017
З 27 липня українців очікує суттєве зниження температури повітря, – синоптик
Західна Україна залишиться прохолодною навіть: +20+25 градусів. Дощі найбільш ймовірні на Правобережній Україні.
news-image

Поки німці кутаються у куртки та пледи, а завтра до них приєднаються ще й поляки, бо саме в них сьогодні та завтра похолодання досягне +12+16 градусів, пише «Є!» з посиланням на синоптика Наталію Діденко.

Чого не скажеш про українців, які не лише не кутаються, а, навпаки, знімають з себе максимально все, що дозволяє пристойність і офісні правила.

Хоча, дивлячись на вулиці, громадський транспорт чи будь-який інший гардеробно-вуличний вигляд, на оці всі міні-шорти, сіточки на тіло, бретельки-топікі, прозорі тонкі штани на будь-які об'єми, сукні, пошиті із 100 грам тканини, шльопанці, гумові чи шкіряні, а в деяких магазинах я навіть бачила чоловіків топ-лес із пляшками пива, то стає зрозуміло - або правила в наших офісах найдемократичніші в світі, або влітку у нас мало хто працює.

Так ось. І завтра спеки в Україні вистачатиме. Модниця і розумниця Кхалісі із своїми симпатягами-драконами завтра знову надмухає у південній частині та в східних областях 27 липня пекучі вогняні +28+33 градуси.

До речі, про вогонь. Сильно зросла пожежна небезпека, тому дуже уважно з недопалками, будь-якими багаттями, розпалюваннями та звичайним палінням.

На решті території України спека почне потроху сповзати, +26+29 градусів. 

А західна частина, як була, так і залишиться взагалі прохолодною навіть, не побоюся цього слова: +20+25 градусів. Дощі найбільш ймовірні на Правобережній Україні.

У Києві у четвер є ймовірність дощу з грозою, а ось температура повітря дасть трохи легше дихати, +27+29 градусів. А з п'ятниці почнеться ще суттєвіше зниження температури повітря. Тому сьогодні - вдих, вихідними - видих).

Читайте також:Стало відомо, скількі українців готові назавжди виїхати з країни