Суспільство
26 липня 2017
Колишній учасниці «Дому-2» дали півтора року колонії
Дівчина була членом злочинної групи, що займалася незаконною банківською діяльністю.
news-image

Суд в Омську виніс вирок членам злочинної групи, що займалася незаконною банківською діяльністю. За повідомленням обласної прокуратури, серед засуджених - Анастасія П. Як уточнює РИА Новости, це колишня учасниця реаліті-шоу «Дом-2» Анастасія Полєтаєва, передає «Є!»

Їй призначено покарання у вигляді 1,5 років позбавлення волі та штрафу в розмірі 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Інші фігуранти справи отримали 16, 14 і 12 місяців позбавлення волі та різні штрафи. Відбувати терміни вони будуть у виправній колонії загального режиму.

За даними наглядового відомства, обсяг незаконних операцій, проведених «чорними банкірами» за два роки, перевищив 1,6 мільярда рублів. Самі злочинці заробили близько 29 мільйонів. Як повідомили в прокуратурі, вони займалися переведенням у готівку грошей через рахунки фіктивних фірм, а також установ, що працюють в сфері харчування та торгівлі.

Полєтаєва, як пише РИА Новости, займалася усіма фінансовими операціями організації - упорядковувала документи, здійснювала платежі, перекази, вела бухоблік. У цьому їй допомагала вища економічна освіта.

Дівчина стала учасницею «Дому-2» в червні 2014 року, провівши на проекті 48 днів. У профілі Полєтаєвої на сайті реаліті-шоу говориться, що до «Дому-2» вона працювала секретарем, економістом і бухгалтером.