Війна
28 липня 2017
В результаті обстрілів бойовиків один наш військовий отримав поранення, - штаб
На Луганському напрямку бойовики застосовували міномет в районі Новотошківського
news-image

У зоні АТО, протягом сьогоднішнього дня, інтенсивність обстрілів українських позицій в боки російсько-терористичних угруповань не зменшилася.
Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У вечірньому зведенні зазначається: "Вранці бойовики з гранатометів і стрілецької зброї били по наших опорних пунктах неподалік Мар'їнки, на Маріупольському напрямку. В результаті обстрілу один наш військовий отримав поранення.

Крім того, близько 8:00, з озброєння БМП злочинці відкривали вогонь по Талаківці. Також під мінометним ворожим вогнем виявилися наші позиції в Гнутовому.

На Луганському напрямку бойовики застосовували міномет в районі Новотошківського. А на Донецькому напрямку протягом години били з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів по українських бійцях в Кам'янці.

Варто додати, що за останні тижні ворог встиг зрозуміти, що сили АТО не тільки обороняються, але і здатні дати адекватну відсіч на обстріли.

Наприклад, за нашими оперативними даними, тільки за минулу добу загинули щонайменше 7 бандитів, ще 8 отримали поранення. Точні вогневі відповіді української армії змусили бойовиків терміново зміцнювати позиції, обговорюючи також захист від повітряних ударів ".

Читайте також: Польща звинуватила РФ у фальсифікації історії Другої світової війни
Читайте також: Кіборг з АТО став переможцем конкурсу до Верховного Суду