Суспільство
28 липня 2017
У Львові два дні голодував залишений матір'ю семирічний син
Приїхавши за вказаною адресою, поліцейські побачили страшну антисанітарію і запліснявілі залишки продуктів в зламаному холодильнику.
news-image

Про кинуту дорослими дитину в Личаківський райвідділ міліції Львова повідомила директор місцевої школи.

Інформує «Є!», з посиланням на fakty.ua.

У денний річний центр при цій школі ходив 10-річний хлопчик, який і розповів директору, що його мама кудись пропала. У центрі, куди ходив хлопчик, його годували двічі на день. А в квартирі в цей час залишався молодший брат, їсти якому було зовсім нічого.
Приїхавши за вказаною адресою, поліцейські побачили страшну антисанітарію і запліснявілі залишки продуктів в зламаному холодильнику. А також семирічного хлопчика, який розповів, що за два дні з'їв тільки пакетик «Мівини» - більше їжі не було.
Правоохоронці встановили, що, відправивши 8-річну дочку в дитячий табір в Карпатах, тиждень тому 36-річна жінка залишила двох синів на піклування свого співмешканця і кудись поїхала. Але він теж не захотів піклуватися про дітей і пропав.
Як повідомили у відділі комунікації Львівського обласного главку поліції, в даний час хлопчиків доставили у відкритий обладміністрацією притулок. Туди ж планують визначити їх сестру після повернення з табору. Щодо горе-матері буде піднято питання про позбавлення батьківських прав - раніше з нею неодноразово проводилися профілактичні бесіди про правильне виховання дітей. Також вона притягувалася до адмінвідповідальності за невиконання батьківських обов'язків.

Читайте також: Похід в аквапарк може бути смертельно небезпечним
Читайте також: Мережу покорило відео, де кішка годує чотирьох маленьких їжаків, які втратили матір