Події
29 липня 2017
У Білій Церкві сталась аварія на ТЕЦ: відбувся витік небезпечних хімікатів
На даний момент витік отруйної речовини ліквідовано.
news-image

У місті Біла Церква (Київська область) на Теплоелектроцентралі (ТЕЦ)  26 липня, о 13:45 сталася аварія - розгерметизація одного з резервуарів, в результаті НП витекла приблизно тонна сірчаної кислоти. На даний момент витік отруйної речовини ліквідовано. Про це написав міський голова Геннадій Дикий на своїй сторінці в Facebook.

Інформує «Є!», з посиланням на 112.ua.

"На підприємстві ТЕЦ в результаті аварії на одному з резервуарів, відбулася розгеметизация в обсяг бетонного обвалування. В результаті витекла приблизно 1 тонна сірчаної кислоти. Силами аварійної ланки підприємства ТЕЦ було усунуто підтікання та проведені роботи по знешкодженню цієї речовини", - йдеться в повідомленні.

Близько 20:00 місцевий міський голова Геннадій Дикий повідомив, що витік отруйної речовини ліквідовано. Співробітники аварійної служби підприємства також провели роботи по нейтралізації хімікатів.

Мер підкреслив, що в результаті НП ніхто не постраждав, загрози життю і здоров'ю людей немає.

Також, за словами мера, результати аналізу проб повітря, взятих близько 18:00, не виявили перевищення концентрації сіро- і хлоровмісних речовин в районі аварії.

Читайте також: «Укренерго» повністю припинило постачання електроенергії в ОРДО