Війна
29 липня 2017
Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у зоні проведення АТО загострилась: є загиблі, є постраждалі
Бойовики відкривали вогонь із гранатометів.
news-image

Протягом суботи, 29 липня, в зоні АТО на Донбасі під час обстрілів бойовиків загинув один український військовий, ще шестеро отримали поранення.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у зоні проведення АТО загострилась. Від початку доби російсько-терористичні угруповання двічі відкривали вогонь, але ці обстріли призвели до загибелі та поранень українських військових. Так, на Маріупольському напрямі близько 8:00 злочинці вдарили з міномету калібру 120 міліметрів по позиціях сил АТО на підступах до Красногорівки. Три міни лягли неподалік нашого опорного пункту. В результаті цього обстрілу один військовослужбовець ЗС України загинув, шестеро отримали поранення різних ступенів", - констатують у прес-центрі штабу АТО.

Другий обстріл був біля Новотошківського. Бойовики відкривали вогонь із гранатометів.

"Варто відзначити, що вже не вперше поодинокі прицільні обстріли позицій сил АТО призводять до жертв. І хоча українська сторона суворо дотримується перемир'я, майже на кожен обстріл бойовиків від наших бійців йде асиметрична відповідь. Кожен український загиблий і поранений буде дорого коштувати ворогу. Адже збереження життя і здоров'я наших воїнів це один з пріоритетів командування антитерористичної операції", - наголошують у прес-центрі штабу АТО.
Читайте також: За минулу добу незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир’я, - штаб АТО