Суспільство
30 липня 2017
За весь цей відстій безбожно деруть ціни, – вчений про різницю цін на відпочинок у Криму та ЄС
Вчений обурився різницею цін на відпочинок у Криму та ЄС.
news-image

Ціни на відпочинок в окупованому Росією Криму з поганеньким сервісом дуже завищені.

Про це написав латвійський вчений Сергій Талк у своєму Facebook, додавши до поста фото з цінами на відпочинок у санаторії окупованого Криму та готелі у Греції, передає «Є!» посилаючись на 24 Канал.

Зокрема, на оголошенні зображено вартість туру в Крим, який коштує від 25 тисяч рублів (близько 11 тисяч гривень) та Грецію, де відпустка обійдеться від 16 тисяч рублів (близько 7 тисяч гривень).

Серпень – розпал сезону, але дивна річ, народ настирливо уникає нашої "всесоюзної здравниці" Криму. Досить поглянути на це оголошення, щоб зрозуміти, що за 16 тисяч ви отримуєте європейську країну, середземноморське харчування, прекрасні французькі та італійські вина, фрукти і готель європейського рівня. А за 25 – підлатаний радянський санаторій з ліжками "панцирна сітка", кашею "Дружба" на сніданок і алюмінієвим чайником з розхитаною ручкою, на якому кострубатою фарбою написано слово "кава". До кави це, звичайно, ніякого відношення не має. Ясна річ, дурнів у цю діру їхати нема. Як і нема совісті у кримчан, які безбожно деруть ціни за весь цей відстій. З такою бізнес-моделлю їх чекає амба і курортний збір, – вважає Талк.