Політика
31 липня 2017
«Посол США в Києві Йованович – як слон у посудній лавці!», - заявив Олег Ляшко
Він закликав МЗС України ініціювати відставку посла США в Україні Марі Йованович.
news-image

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що посольство США в Україні втручається у внутрішні справи країни. Про це він написав коментуючи у Twitter результати відбору кандидатів до Вищої Ради правосуддя і оприлюднив переписку на своїй сторінці у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на zaxid.net.

Раніше сьогодні у посольстві США заявили, що Вища Рада правосуддя має розглядати окремо кожного кандидата і зазначили, що серед сильних претендентів, які потрапили до складу Верховного Суду є кандидатури, доброчесність яких викликає сумніви.

«Чому американці обурюються, що Росія чи Україна втручається в їхні вибори, коли вони самі безпардонно сунуться у внутрішні справи суверенної держави. Так принизливо вказують тільки сировинним колоніям. Я нікому не дозволю так говорити з моєю Україною!» – заявив Ляшко.

Він закликав МЗС України ініціювати відставку посла США в Україні Марі Йованович. 

«Посол США в Києві Йованович – як слон у посудній лавці! Наше МЗС повинно вимагати її відкликання, тим більше, що за моєю інформацією, вона немає жодної підтримки у Вашингтоні», - заявив нардеп.
Читайте також: У Дніпрі жорстоко побили помічника депутата та його дружину (фото)
Читайте також: В Україну невдовзі прибуде партія вугілля із США