Світ
1 серпня 2017
Путін підписав закон про погашення боргів кримчан перед українськими банками
Також позичальник може звернутися до Фонду захисту вкладників, який уповноважений реструктурувати заборгованості позичальника.
news-image

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про правила погашення боргів жителів анексованого Криму перед українськими банками. Про це йдеться в повідомленні на сайті Путіна, інформує «Є!», з посиланням на ukranews.com.

Путін підписав закон "Про внесення змін до окремих законодавчих актів Російської Федерації та про визнання такими, що втратили силу окремих положень законодавчих актів Російської Федерації".

Тепер буде діяти норма про відмову позичальника від взаємодії з особою, яка має підстави вимагати погашення заборгованості.

Також позичальник може звернутися до Фонду захисту вкладників, який уповноважений реструктурувати заборгованості позичальника.

"Федеральним законом визначаються повноваження Фонду при здійсненні прав кредитора щодо юридичних осіб - боржників кредитних установ, розмір зобов'язань яких перевищує п'ять мільйонів рублів, а також осіб, які передали своє майно в заставу в забезпечення виконання зобов'язань зазначених юридичних осіб", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Путін повідомив, що 755 американських дипломатів залишать РФ