У «Борисполі» назвали найпунктуальніші авіакомпанії
Рейтинг складено за перше півріччя 2017 року.
news-image

Аеропорт «Бориспіль» продовжує аналізувати якість роботи авіакомпаній та пропонує рейтинг пунктуальності за період з 1 січня по 30 червня 2017 року. Варто відзначити, що авіакомпанії значно покращили результат, підвищивши регулярність вильотів за розкладом у порівнянні з минулорічними рейтингами, пише прес-служба аеропорту, передає «Є!»

Протягом півріччя поточного року пасажирські авіаперевезення з регулярністю вище 90% забезпечили: «Brussels Airlines», «Czech Airlines», «Aegean» та «Georgian Airlines».

До «золотої середини» з пунктуальністю від 70 до 90% потрапили: «Austrian Airlines», «Lufthansa», «Windrose Airlines», «Air Arabiа», «AirBaltic», «Міжнародні авіалінії України», «Air France», «Azur Air Ukraine», «Anda Air», «Azerbaijan Airlines», «Дніпроавіа», «KLM», «Turkish Airlines», «British Airways», «Ellin Air», «Atlasjet Ukraine», «LOT», «UM Air», «Bravo Airways».

До числа ж авіаперевізників аеропорту «Бориспіль», які за розкладом виконали менше ніж 70% рейсів увійшли «Vueling Airlines» та «El Al».

Нагадаємо, що у першому півріччі 2017 року Міжнародний аеропорт «Бориспіль» обслугував 4,74 млн пасажирів та забезпечив планове зростання пасажиропотоку на 30%. За 6 місяців частка трансферних пасажирів збільшилася на 37% до 1,3 млн осіб, а кількість рейсів з 33 тис. (6 місяців 2016 р.) до майже 41 тис. літаковильотів. Планові заходи з розбудови авіахабу дозволили «Борисполю» за півроку збільшити частку міжнародних рейсів на 22%.

Читайте також: Українці планують побудувати в Польщі два заводи