Події
1 серпня 2017
Чоловік спробував провести наркотики з Бразилії в Україну в своєму животі
Вартість партії на чорному ринку становить близько 300 тисяч доларів США.
news-image

Чоловік спробував провести наркотики з Бразилії в Україну в своєму животі. Під час митного огляду в пункті пропуску на кордоні України зловмисник був затриманий і направлений в лікарню. Як з’ясувалося, він переправляв в своєму шлунку 1 кілограм кокаїну, повідомляє «Є!» з посиланням на Народну Правду.

Вартість партії на чорному ринку становить близько 300 тисяч доларів США.

25-річний чоловік погодився перевезти кокаїн з Бразилії в Україну за грошову винагороду в сумі 4,5 тисячі доларів. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, передає «Народна Правда» з посиланням на повідомлення прес-служби прокуратури Київської області.

Як з’ясувалося, чоловік пересипав наркотичні речовину в засоби контрацепції:

«Отримавши більше 1 кг кокаїну в Бразилії, чоловік пересипав його в 28 презервативів і проковтнув, щоб непомітно перевезти його контрабандою через митні кордони в шлунку. Надалі чоловік нічого не їв і вживав спеціальні препарати, які дозволяли утримувати кокаїн у шлунку».

Під час митного огляду в міжнародному пункті пропуску через кордон України зловмисник був затриманий і направлений в лікарню. Згідно з висновками експерта, в шлунку чоловіка знаходився кокаїн.

При процесуальному керівництві прокуратури Київської області затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого частиною 2 статті 305 (контрабанда наркотичних засобів) КК України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Далі загрожує позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.