Світ
1 серпня 2017
Розкішний шезлонг за більш ніж 50 тис. євро став головною «пам'яткою» пляжу Blue Marlin на Ібіці
Над створенням "найкрутішого" в світі шезлонга інженери працювали сім місяців.
news-image

Регульована висота, можливість повороту на 360 градусів, вбудований аерозоль з алое вера, рожевою водою і захистом від ультрафіолету - це тільки деякі чудеса, на які здатен цей твір курортної техніки - супер-шезлонг, що прикрасив пляж Blue Marlin на Ібіці, передає «Є!»

Крім усього іншого, шезлонг має спеціальну підтримку для голови, тримач для мобільного телефону, точку доступу до Wi-Fi, охолоджуючу підставку для напоїв і керований навіс, який дозволяє регулювати розташування тіні.

Система навісу LED забезпечує «бурштинове» освітлення, подібне сонячному світлу на заході, і дозволяє контролювати  кількість ультрафіолету, що надходить на шкіру.

Матрац шезлонга виконаний з піни з ефектом пам'яті й покритий вологопоглинаючою тканиною. Шезлонг забезпечений власним сейфом, тому, якщо знадобиться відлучитися, за збереження своїх речей можна не турбуватися.

Над створенням "найкрутішого" в світі шезлонга інженери британської компанії Simba працювали сім місяців, а його вартість становила 51 300 євро.

До послуг гостей клубу в наявності 200 таких шезлонгів.

Читайте також: Узбекистан вирішив здавати в оренду стародавні мечеті Самарканда
Читайте також: МЗС РФ підтримав українського льотчика Акопова, якого запідозрили у симпатіях до Росії