Події
1 серпня 2017
У Дніпрі чоловік не зміг пробачити дружині розлучення та забив суперника битою
Дізнавшись, де живе його кохана з новим співмешканцем, покинутий чоловік узяв бейсбольну биту та завітав у гості до закоханих.
news-image

Як сьогодні повідомили у поліції Дніпра, 29 липня лікар міської лікарні проінформував поліцейських, що до них з приватного будинку по вул. Героїв Революції доставили чоловіка з переломом черепа, передає «Є!»

Правоохоронців зустріла співмешканка потерпілого чоловіка. Жінка розповіла, що до них додому прийшов її колишній чоловік та почав сварку через те, що вона пішла від нього.

«Чоловік ображав її співмешканця та погрожував навіть вбити. Згодом він пішов, але пообіцяв повернутись. Закохані навіть не підозрювали, що слова погрози стануть реальними.

Ближче до ночі ревнивець повернувся із бейсбольною битою та зустрівшись на порозі будинку із своїм суперником, вдарив його по голові. Чоловік не контролював свої дії та навіть після того, як потерпілий впав на землю, продовжував бити його по голові. Вгамувався лише після того, як побачив, що чоловік лежить на землі та майже не дихає.

Жінка в цей час була в хаті та боялась навіть вийти на вулицю», – розповів заступник начальника кримінальної поліції Новокодацького відділення поліції майор поліції Костянтин Турич.

Поліцейські встановили та затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні злочину. Ним виявися раніше судимий за вбивство 31-річний місцевий житель. Поліцейські вилучили у зловмисника бейсбольну биту, якою саме він і розбив голову потерпілому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 ти ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмисник затриманий. На даний час йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Нападнику загрожує покарання строком від 7 до 15 років позбавлення волі.