Події
1 серпня 2017
На Оболоні водолази з-під води дістали трупи двох людей
Наразі причинами трагедій займаються правоохоронні органи.
news-image

Днями  до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення від служби «102» про те, що в озері Вербне  знаходиться тіло чоловіка. Пише сайт рятувальників, інформує «Є!».

- На місце події прибули рятувальники частини аварійно-рятувальних спеціальних робіт на водних об’єктах. На відстані 20 м від берегу та на глибині 6 м було знайдено тіло чоловіка 1996 року народження. Вже о 19:15 до Служби порятунку 101 надійшов виклик від населення про те, що в озері Вигурівське знаходиться тіло чоловіка. Рятувальниками частини аварійно-рятувальних спеціальних робіт на водних об’єктах було знайдено тіло чоловіка 1953 року народження на відстані 25 м від берега та на глибині 7 м. В обох випадках за допомогою водолазно-рятувального спорядження тіла було піднято на поверхню та доставлено до берега, - йдеться у повідомленні.

Наразі причинами трагедій займаються правоохоронні органи. Загалом, з початку року показник загибелі людей на водоймах столиці складає 25, з яких 1 — дитина. При цьому врятовано 64 людини, у тому числі 2 дитини. Тож, шановні відпочивальники, будьте обачними та обережними під час відпочинку! Не будьте байдужими до безпеки своїх дітей та пильнуйте за ними під час відпочинку на водоймах.

Читайте також: Біля окупованого Севастополя розбилося судно: невідоме місцезнаходження шести людей
Читайте також: На Прикарпатті автомобіль з'їхав з дороги в річку: один загиблий, двоє травмованих (фото)