Події
3 серпня 2017
Кияни перекрили рух на Дарницькій площі, вимагаючи підключення електроенергії
Люди збираються перекривати Дарницьку площу, поки їхні вимоги не виконають.
news-image

У Києві через відсутність упродовж трьох днів електропостачання в деяких будинках люди перекрили Дарницьку площу. Про це повідомив кореспондент 112 каналу в прямому ефірі, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

"Частину Дарницької площі перекрили мешканці шести будинків, які побудував Войцеховський. Причиною таких дій стало світло, яке відімкнули три дні тому. У квартирах не працюють електроплити, немає водопостачання, тому що використовують електронасоси, немає каналізації", - зазначив він.

Люди таким чином намагаються звернутися до керівництва міста з проханням вжити негайних заходів для відновлення електропостачання, а також сприяння вирішенню конфліктної ситуації, пов'язаної з особливостями енергозабезпечення будинків, зокрема незавершеними будівництвами.

"З 6-ти будинків два будинки введено в експлуатацію, але до них не підведено комунікації, ще один будинок готовий на 95%, але міська влада відмовляється його прийняти, мотивуючи це тим, що ця земельна ділянка, на якій стоять 6 будинків, під арештом, і це ще одна вимога людей, які зараз протестують. Вимога дуже проста - зняти арешт землі і передати її у власність ОСББ", - зазначив кореспондент.

При цьому кореспондент додав, що люди збираються перекривати Дарницьку площу, поки їхні вимоги не виконають.

Читайте також: У постраждалому від вибуху будинку в Києві відновили постачання води, газу й електрики – Кличко
Читайте також: Сьогодні останній день, коли в метро Києва можна використати зелені жетони
Читайте також: У постраждалому від вибуху будинку в Києві відновили постачання води, газу й електрики – Кличко