Події
4 серпня 2017
На Рівненщині депутата впіймали на хабарі
Народний обранець вимагав гроші за неперешкоджання підприємцям у здійсненні ними підприємницької діяльності.
news-image

Учора, третього липня, працівники управління захисту економіки в Рівненській області затримали двох осіб на отриманні неправомірної вигоди в розмірі 18 тисяч гривень за неперешкоджання підприємницькій діяльності, передає «Є!» із посиланням на поліцію Рівненщини.

"Поліцейські встановили, що 24-річний депутат однієї з міських рад Рівненщини та голова громадського формування за попередньою змовою зі своїм 24-річним заступником систематично одержують неправомірну вигоду, а саме грошові кошти за неперешкоджання підприємцям у здійсненні ними підприємницької діяльності", - йдеться в повідомленні поліції.

Учора на АЗС в районному центрі на «гарячому» при отриманні чергового грошового хабара в сумі дев’ять тисяч гривень правоохоронці  затримали 24-річного заступника, який діяв за вказівкою депутата, якого в подальшому також затримали.

Загалом поліцейські задокументували факти вимагання та одержання неправомірної вигоди на загальну суму 18 тисяч гривень.

Чоловіків затримано, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі встановлюють інші факти їхньої протиправної діяльності.

Читайте також: Європол опублікував жартівливі листівки для злочинців