Події
4 серпня 2017
В Одесі стався конфлікт через передачу корпусу швидкої допомоги у приватну власність: шестеро затриманих (фото)
Інцидент стався біля прокуратури Одещини.
news-image

Інцидент стався біля прокуратури Одещини між представниками забудовника "Кадорра" та представниками "Національного корпусу", інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

 Поліція застосувала газ до учасників сутички. 

В управлінні Нацполіції повідомили, що під будівлею прокуратури перебували близько 250 громадян, які вимагали повернення у комунальну власність лікарні швидкої допомоги.

"Під час акції протесту виникла суперечка між громадянами та представниками однієї з громадських організацій, які незгодні з їхніми вимогами. Працівники поліції не допустили розвитку конфлікту та припинили протиправні дії правопорушників. За хуліганські дії, напад на працівників поліції та заподіяння їм тілесних ушкоджень до відділів поліції доставлені шестеро осіб", - зазначили у НП.

Щодо затриманих відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та 296 (хуліганство) КК України, вирішується питання про обрання правопорушникам запобіжного заходу.

 

 

 

 

 

За даними "Думской",  28 липня мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про передачу будівлі лікарні швидкої допомоги, побудованої групою "Кадорр" в оренду приватній медичній компанії "Кадрика асистанс" (дочірня компанія клініки Святої Катерини). Площа нового корпусу становить 7005,3 кв метрів. З фірмою укладуть договір терміном на 20 років.

Читайте також: Порошенка просять надати звання «Герой України» Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечникова
Читайте також: Суд повернув державі Межигір'я - Луценко
Читайте також: Луценко просить Гройсмана звільнити Балчуна