Україна
6 серпня 2017
Керівництво успішно маніпулює цифрами, - міністр інфраструктури про звіт «Укрзалізниці» за перше півріччя
Насправді чистий дохід акціонерного товариства за перші 6 місяців 2017 на 3,3 мільярда гривень менший, ніж за аналогічний період в 2016 році.
news-image

Незважаючи на звіт "Укрзалізниці" за перше півріччя, де все говорить про суцільні перемоги і зростання показників, насправді справи у підприємства йдуть не найкращим чином.

Інформує «Є!», з посиланням на znaj.ua.

Про це розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян. Він заявив, що керівництво успішно маніпулює цифрами завдяки різниці між національним і міжнародними стандартами обліку. Насправді чистий дохід акціонерного товариства за перші 6 місяців 2017 на 3,3 мільярда гривень менший, ніж за аналогічний період в 2016 році.

Окрім цього, Омелян зазначив, що значне зростання собівартості перевезень говорить про те, що "Укрзалізниця" стає все менше і менше конкурентоспроможною.

"Ми бачимо, що попри всі гучні заяви, мільярди невикористані на модернізацію виробництва. Що шляхом маніпуляцій з амортизаційними відрахуваннями "надувається" прибутковість "Укрзалізниці". Це призведе тільки до колапсу - це не приведе до успіху", - підсумував Омелян.
Читайте також: Авіакомпанія LOT запускає рейс із польського міста Бидгощ до Львова